Центар за стране језике

„Quot linguas calles, tot homines vales.“ (Колико језика знаш, толико људи вредиш)

У понуди имамо курсеве енглеског, италијанског, немачког, француског, шпанског, руског, грчког, албанског, бугарског, српског за странце и још много других језика. Предност Центра за стране језике Народног универзитета јесу образовани и квалитетни предавачи, дипломирани филолози и професори језика. Наше професоре одликује мотивација и преданост свом позиву.
Изаберите стандардне, конверзацијске, специјализоване или интензивне, индивидуалне, полуиндивидуалне или групне курсеве који су прилагођени Вама и Вашим потребама.
Очекујемо Вас у пријатном амбијенту, са сјајним и љубазним предавачима. Уз помоћ стручног тима  помоћи ћемо Вам да лако и брзо савладате језик,  да будете сигурни у комуникацији на страном језику и да изаберете врсту курса према својим потребама.
Осим наведених, предности учења у нашој школи су: рад по уџбеницима реномираних светских издавача, адекватна и стална помоћ професора, нивои знања језика који су усклађени са нивоима Савета Европе, бесплатно тестирање при упису.
Поносни смо на чињеницу да је много наших полазника одабрало ЈУ Народни универзитет по усменој препоруци пријатеља. Наш највећи успех су задовољни и успешни полазници који остварују запажене резултате на разним такмичењима, на свом послу или у иностранству, у својим школама или на факултетима.

Дођите и проверите зашто нас сврставају међу најбоље!

Школа је отворена радним данима и по потреби викендом (преподневни, послеподневни и вечерњи термини) што Вам омогућава да часове похађате у терминима који Вама одговарају.

Нивои по ЦЕФ стандарду: А1, А2, Б1, Б2, Ц1, Ц2

Узрасти: Предшколски, школски и одрасли.