Школа рачунара

Позивамо Вас да по најповољнијим условима обезбедите својим запошљенима информатичку обуку по ECDL програму. ECDL представља међународни стандард информатичке писмености. Програм су креирали стручњаци из целог света, а проверен је и одобрен од стране међународних институција. Са преко 15 милиона кандидата у 150 земаља света ECDL стандард представља најраспрострањенији стандард информатичке писмености у свету. ECDL сертификат је потребан јер отвара врата код свих послодаваца који захтевају познавање рада на рачунару.

ЈУ Народни универзитет Врање, као овлашћени заступник тест цента по ECDL програму, у могућности је да понуди и стандардну и онлајн обуку. Има опремљен кабинет са 10 рачунара, приступ интернету и сертификоване предаваче. Након обуке извршиће се тестирање и уколико кандидат положи тест, добиће међународно признати сертификат

Шта подразумева информатичка обука по ECDL програму?

ECDL Старт обука за познавање рада на рачунару обухвата следеће програмске целине, модуле:

1. Основни ИКТ (MS Windows 7)

2. Обрада текста (MS Word 2010)

3. Табеларне калкулације (MS Excel 2010)

4. Презентације (MS Power Point 2010)

5. Интернет и комуникације (MS Outlook 2010 & Internet Explorer)

6. Базе података (MS Access 2010)

Постоје и напреднији нивои ECDL Core и ECDL Профил, које такође можемо понудити. О цени комплетног курса са сертификатом за сва три нивоа можете се детаљније информисати код нас.